Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Göran Kropp 8000+" by David Lagercrantz ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Göran Kropp 8000+

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Göran Kropp 8000+
  • Author : David Lagercrantz
  • Release Date : January 01, 1997
  • Genre: Travel & Adventure,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 613 KB

Description

Göran Kropp var Sveriges mesta Ă€ventyrare. I boken “Göran Kropp 8000+” frĂ„n 1997 tog han med oss pĂ„ sina Ă€ventyr runt om i vĂ€rlden och boken blev snabbt en modern klassiker i Ă€ventyrsgenren.

“Mina lĂ€ppar Ă€r blĂ„svarta. SkĂ€gget fullt av rimfrost. I mina glasögon speglar sig bergstopparna och molnen dĂ€rnere och under mig i snön ligger böneflaggor, hĂ„rlockar, fotografier, isyxor, allsköns ting som klĂ€ttrare har placerat ut för att de har nĂ„tt Ă€nda hit. Toppen Ă€r inte större Ă€n en snödriva och jag pratar oavbrutet till videokameran och Ă€ven om jag nĂ„nstans Ă€r glad – eller anar att jag borde vara det – Ă€r jag mest rĂ€dd.– Nu ska jag cykla hem ocksĂ„. Om jag lever dĂ„, sĂ€ger jag och fortsĂ€tter:– Jag vill bara ner nu. Jag vĂ„gar inte mer. Nu sticker jag. Hoppas jag överlever, och sĂ„ stapplar jag i vĂ€g, tĂ€tt följd av Ang Rita."

Den 30 september 2002 omkom Göran Kropp. Han föll 20 meter pÄ Sunshine Wall utanför Seattle, USA. Han blev 35 Är.

Boken om Göran Kropp var David Lagercrantzs debut som författare, sedan dess har han skrivit ett stort antal böcker, bland annat den augustnominerade försÀljningssuccén "Jag Àr Zlatan Ibrahimovic': min historia".


PDF Books Download "Göran Kropp 8000+" Online ePub Kindle